Testimoniale

Andreea Bunea | Farmacist diriginte

 

Apetit Slim și Lipido Slim sunt suplimente alimentare pe baza de ingrediente naturale care iti vor face mai usoara misiunea de a scapa de kilogramele nedorite. Alaturi de o dieta moderata caloric si un program adecvat de exercitii fizice, aceste produse te pot ajuta sa controlezi mai bine senzatia de foame, sa iti accelerezi metabolismul si sa re reduci retentia de apa.

Apetit Slim este foarte util in curele de slabire, mai ales in cazul in care senzatia de foame nu iti da pace. Aceasta este un dusman redutabil al regimurilor de slabit, pentru ca te poate face sa mananci necontrolat si sa ai stari de slabiciune si nervozitate. Pe langa reducerea apetitului, produsul favorizeaza accelerarea metabolismului si contribuie la diminuarea nivelului colesterolului.

Ca urmare a unui stil de viata sedentar sau a curelor de slabire repetate, rata metabolismului poate sa scada. Astfel se depun kilogramele in plus, stratul adipos creste in volum, apar celulita si retentia de apa. Lipido Slim contine ingrediente naturale care ajuta la accelerarea metabolismului cu scopul arderii mai rapide a grasimilor excedentare.

 

Dr. Corina Zugravu | Medic primar igiena alimentatiei si nutritie

 

In lupta impotriva kilogramelor in plus, este bine sa apelam si la produse de origine naturala, lipsite de efecte neplacute, care completeaza in mod util dieta. Intr-o lume in care facem apel tot mai mult la medicamente si in care chiar alimentele noastre sunt pline de adaosuri chimice de care ne-am putea lipsi bucurosi, folosirea de extracte de plante, asociate cu vitamine si minerale este foarte potrivita, mai ales ca impactul pe organism este pozitiv pe multiple planuri, nu numai pe kilograme sau silueta.

 

Ionut Iamandi | Psiholog Clinician

 

Suplimentele alimentare pot fi un ajutor atat pe plan fizic, cat si pe plan psihologic. Ele trebuie integrate intr-un plan de slabit sanatos, bazat pe alimentatie corecta si sport. Te pot ajuta sa aduci corpului nutrienti importanti de care acesta are nevoie. Vei putea mentine mai usor un echilibru in alimentatie. In functie de necesitate si felul lor, ele iti pot inhiba sau accentua pofta de mancare sau iti pot accelera arderile metabolice. In general, suplimentele alimentare sunt utile si pentru a-ti putea sustine un plan de antrenament propus, prin adaosul de nutrienti oferindu-ti energia de care ai nevoie.

Pe plan psihologic, de multe ori, ai nevoie de sustinere pentru a-ti putea atinge obiectivele propuse. Suplimentele alimentare te pot sustine in procesul de slabire, dandu-ti incredere, deplasand catre acestea responsabilitate succesului. Folosindu-le, vei avea mai multa incredere in reusita si te vei mobiliza mai bine.